sábado, 30 de abril de 2011

1,2 i 3

En despertar-se, no va poder resistir la temptació d'obrir el twitter per veure el "trending topic" que més temia : Falten 360 hores.Una suor freda li besava el front i un calfred li recorria el cos a mesura que la pàgina s'anava carregant.
El seu temor a que fos veritat feia que cregués que el món s'estava a punt d'acabar ja que allò no ho resistiria.


Aquests són els tres primers tweets que conformaran el conte d'Els 360 Tweets.
El primer tweet, el qual havia d'escriure jo, em va estar portant de cap durant bastants dies.El principi havia de deixar-ho tot en l'aire però alhora havia d'atreure per a que els seguidors la vulguéssin continuar.El límit de 140 caràcters fa que cada paraula, fins i tot cada coma es mesuri amb precisió ja que a vegades costa resumir un concepte, una idea, o un principi d'història en tant poc espai.
Estava clar que el primer tweet havia d'anar relacionat tant amb el mètode que s'utilitza (twitter) com amb el títol de l'iniciativa (360) per tal de començar a dibuixar aquest cercle.
La tria, tot i no haver-hi moltíssim on triar ha estat difícil encara que sembli mentida. Em vaig decantar per aquest segon tweet ja que encara no m'interessa que es sàpigui si el/la protagonista és noi o noia, de fet no ho se ni jo, ni tan sols se en quin tweet ho sabrem però de moment deixem-ho en interrogant no?
Pel que fa al tercer tweet, el d'avui, m'agrada el conflicte que enceta, parla de la fi del món per el personatge. Literalment? Només serà la fi per a aquesta persona o per a més? O es tracta d'una fi abstracta?


Crec que la cosa està prou interessant com per a que tots us trenqueu una mica el cap i exprimiu la creativitat de les vostres neurones al màxim!

GRÀCIES A TOTHOM QUE ESTÀ AJUDANT A DIFONDRE AQUESTA INICIATIVA, SEGUIU-HO FENT QUE VAL LA PENAPERÒ SOBRETOT CONTINUEU TWITEJANT!

http://twitter.com/#!/els360tweets

No hay comentarios:

Publicar un comentario