martes, 19 de abril de 2011

Tot comença

Els 360 tweets és una iniciativa que neix mentres escolto a Josep Maria Ganyet parlar sobre la iniciativa de Ola Helland “One milion giraffes” en la que va conseguir que un milió de persones dibuixéssin un milió de girafes en un any, enviades a través de twitter.
La base que crea Helland, és la mateixa; utilitzar l'eina de twitter per crear una història comuna d 'una manera creativa.
Així, els 360 tweets donaria els primers 140 caràcters d'una història que tindrà una llargada equivalent a l'espai que ocupin 360 tweets, és a dir, un màxim de 50.400 caràcters. A partir d'aquest punt, els seguidors podràn continuar la història com ells vulguin. Cada dia s'escollirà un dels tweets i serà retwitejat al twitter de els 360 tweets per tal que els seguidors puguin continuar un dia més la història.
La idea és twitejar els primers 140 caràcters de la història el 28 d'Abril, per tal que l'últim tweet es produeixi en una data tant senyalada com és el 23 d'Abril de l'any següent.

Espero que aquesta iniciativa vagi creixent i es pugui crear una història en la que hi hagi una petita part de nosaltres.

Gràcies

No hay comentarios:

Publicar un comentario